Sommerkoncerter i haven 2023

Vi vil gerne dybt fra vores hjerter takke alle sangere og musikere, der har optrådt i haven i år, for en helt igennem fantastisk sæson. Også en stor tak til alle der har gæstet haven denne sommer og en kæmpe tak til vore uundværdlige hjælpere.

Vi satser på at fortsætte succesen til næste sommer.

Vil du holde dig opdateret når vi igen holder koncerter så tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev (nederst på siden). Abonnenter af nyhedsbrevet får som de første mulighed for at købe billetter.

Sommerens koncertprogram:

Lørdag den 24. juni kl. 20.00 – Bobo Moreno

Søndag den 25. juni kl. 20.00 – Louise Fribo

Søndag den 2. juli kl. 16.00 – Dalia Valanciute Kvintet

Lørdag den 29. juli kl. 20.00 – Phantom of the Opera

Fredag den 11. august kl. 19.30 – Nina Stark Kvartet (Jazz)

Søndag den 13. august kl. 16.00 – Music from the Soul

Søndag den 20. august kl. 16.30 – Annette Heick (Musikalske historier)

Lørdag den 26. august kl. 19.00 – Aura

Følg også med på vores Facebookside og Instagram eller tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden.

Ved voldsom regn inden koncerten, vil den blive udskudt eller aflyst, og billetterne refunderes.

Nina Stark Kvartet

Fredag den 11. august kl 19.30
Pris 299 kr.

Jazzkoncert med vidunderlige Nina Stark, der synger egne sange og fortolkninger af jazzklassikere.

Læs mere om Nina...

Nina Stark optrådte første gang i haven sidste sommer, og vi var så begejstrede at vi bare måtte invitere Nina igen.

Tag med på en musikalsk rejse i selskab med den skønne jazzsangerinden og hendes trio. Med rødder i jazzmusikkens traditioner og en plads i den nordiske jazzscene, har Nina siden 2019 optrådt på de danske jazzscener hvor hun er blevet anerkendt for sine smukke fortolkninger og egne sange.

Denne aften vil natur og kærlighed være i fokus. Vi vil opleve både Ninas egne sange og betagende tekster samt fortolkninger af klassiske jazznumre, akkompagneret af en Carsten Svanberg (klaver), Claus Kaarsgaard (kontrabas) og Danni Holm Jensen (trommer).

Nina har på meget kort tid fået vind i sejlene. Hun udgav sit debutalbum Organic i oktober 2021 og hendes andet album er lige på trapperne.

Music from the Soul

Søndag den 13. august kl 16.00
Pris 399 kr.

En klassisk musikalsk rejse der nærer sjælen og vækker de dybeste følelser.

Tanja Zapolski, klaver
Philippe Benjamin Skow, violin

Læs mere om koncerten her...

Vi byder jer hjerteligt velkommen til koncerten Music from the Soul præsenteret af to af Skandinaviens mest fremtrædende klassiske musikere: den danske violinist Philippe Benjamin Skow og den ukrainsk fødte pianist Tanja Zapolski. Denne eftermiddag inviterer vi jer til at opleve et musikalsk univers, der nærer sjælen og vækker de dybeste følelser.

Philippe Benjamin Skow fik sin første violin som 2-årig og gav sin første solokoncert i Tivolis Koncertsal som 5-årig. På forsiden af Berlingske er han blevet beskrevet som “den fødte solist”.

Tanja Zapolski optrådte allerede som solist med orkester som 8-årig og har været en aktiv solist og kammermusiker lige siden. Philippe og Tanja har optrådt verden over – fra LA til Tokyo, i Operaen og Versailles i Paris, Carnegie Hall i New York, for Præsident Macron og L.V.M.H. samt på radio og tv i ind- og udland.

Music from the Soul vil bringe jer på en rejse gennem musikkens vidunderlige univers og skabe et rum for refleksion og indre forbindelse. Gennem værker af ukrainske Skorik, samt Vivaldi, Rachmaninov, Faure, Brahms og Piazzolla væves en musikalsk fortælling, der taler direkte til hjertet og som forenes med barokhavens unikke skønhed.

Annette Heick

Søndag den 20. august kl. 16.30
Pris 399 kr.

Det er med musikalske historier og personlige fortællinger, at Annette Heick og guitarist Søren Sebber indtager haven.

Læs om koncerten her...

Det er med musikalske historier og personlige fortællinger, at Annette Heick og guitarist Søren Sebber indtager haven og spiller sange fra fortid og nutid. Fra Bossa til Grand Prix og fra 60’er hits til ”sange af danske kvinder” – så forskelligt og nuanceret er det repertoire, der er samlet gennem de 25 år, Sebber og Heick har arbejdet sammen.

Der er lagt op til en hyggelig og underholdende eftermiddag i august, hvor sange fra Sverige, Spanien, Italien, England, USA, Brasilien og mange flere bliver hentes frem fra gemmerne. Annette står for med sikker hånd at bringe os gennem det musikalske landskab og lægger op til, at vi nynner med eller bare lukker øjnene, mens vi svinger ned ad Memory Lane med et glas kølig vin i hånden.  

Aura

Lørdag den 26. august kl. 19.00
Pris 399 kr.

Aura Dione, en af Danmarks mest succesfulde popmusikere, behøver næppe nærmere introduktion.

Læs om Aura her...

Aura debuterede med albummet Columbine i 2008. Albummet modtog ‘Guld’ i Danmark, og indbragte Aura prisen for ‘Årets kvindelige danske kunstner’ samt ‘Årets danske popudgivelse’ (Columbine). Debutalbummet blev også udgivet i Tyskland, hvor hun fik et #1-hit med singlen I Will Love You Monday (365). Her modtog hun ‘Platin’ for 300.000 solgte eksemplarer.

Aura udgav sit andet album Before the Dinosaurs i 2011. Singleforløberen Geronimo gik direkte ind som #1 på hitlisten i både Danmark og Tyskland, og igen modtog hun prisen for ‘Årets kvindelige danske kunstner’ samt ‘Årets danske hit’ (Geronimo). Den anden single Friends og den tredje In Love With The World røg også højt på de internationale hitlister. 

I 2017 kom albummet Can’t Steal the Music og sidste år udgav Aura albummet Life of a Ranbow. 

Aura har solgt flere millioner plader internationalt og har modtaget ‘Guld’ og ‘Platinium’ ni gange. Hun har spillet utallige koncerter for udsolgte huse over hele Europa, så det er et kæmpe privilegie, at kunne introducere Aura her i haven til en helt i særklasse magisk aften.

Stemningsbilleder fra koncerterne

2022

2021

Stemningsbilleder fra indendørskoncerter

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.