Sommerkoncerter 2024

Igen i år åbner vi lågen for publikum og byder indenfor til eksklusive koncerter i vores have i Søllerød. Lågen åbnes en time inden koncerterne, så der er rig mulighed for at opleve haven og nyde en drink i baren.

Koncerterne er blevet en stor succes, og da der kun bliver sat 120 billetter til salg til hver koncert, bliver der hurtigt udsolgt. Vi anbefaler at tilmelde sig vores nyhedsbrev (nederst på siden), da abonnenter af nyhedsbrevet som de første får mulighed for at købe billetter.

Sommerens koncertprogram

Fredag den 21. juni kl. 20.00 – Bobo Moreno & Lars DK (Pop/Soul)

Lørdag den 29. juni kl. 16.00 – Fødselsdagskoncert (Klassisk)
Tanja Zapolski, klaver & Philippe Benjamin Skow, violin 

Søndag den 30. juni kl. 17.00 – Maria Montell (Jazz/Bossa Nova)

Lørdag den 10. august kl. 16.00 – Timeless (Klassisk)
Tanja Zapolski, klaver & Philippe Benjamin Skow, violin 

Søndag den 11. august kl. 16.30 – Annette Heick (Musikalske historier)

Fredag den 16. august kl. 19.00 – Nina Stark (Jazz)

Lørdag den 17. august kl. 19.30 – Louise Fribo (Opera)

Fredag den 23. august kl. 19.30 – Musical koncert
Flemming Enevold, Louise Fribo & Christian Berg

Søndag den 25. august kl. 17.00 – Bobo Moreno & Lars DK (Pop/Soul)

Følg også med på Facebook og Instagram

Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke. Ved voldsom regn vil koncerten blive udskudt eller aflyst og billetterne refunderet.

Bobo Moreno

Fredag den 21. juni kl. 20.00

Moreno vil denne aften synge sig igennem nogle af de mest elskede pop- og soulnumre i den nyere pophistorie akkompagneret af fantastiske Lars DK.

Læs mere om Bobo her...

Siden slutningen af 1980’erne, har Bobo Moreno sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Moreno er nemlig først og fremmest kendt som sanger med stort S, og det som en af Danmarks bedste! For dét der har gjort Bobo verdensberømt i Danmark, er ganske enkelt evnen til at begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme. Han slog for alvor sit navn fast som del af duoen Peaches & Bobo i starten af 90’erne, der hittede med singlen A Place To Turn.

Gennem årene har han arbejdet med de største navne herhjemme, fra Sanne, Rugsted & Kreutzfeldt og D:A:D, til Radioens Big Band og Birthe Kjær. Også mange TV-optrædener er det blevet til, med medvirken i en bred vifte af musik- og underholdningsshows.

I denne duo synger Moreno sig igennem nogle af de mest elskede pop og soulnumre i den nyere pophistorie. Kunstnere som Elton John, Bee Gees og Stevie Wonder tages under kærlig behandling.

Fødselsdagkoncert

Lørdag den 29. juni kl. 16.00

Tanja Zapolski, klaver
Philippe Benjamin Skow, violin

Læs om koncerten her...

Velkommen til en helt særlig klassisk koncert, hvor vi fejrer stjerneviolinisten Philippe Benjamin Skows 40 års fødselsdag, og hans imponerende 35-års scenejubilæum siden hans første solooptræden som 5-årig i Tivolis Koncertsal.

Philippe Benjamin Skow og ukrainsk fødte Tanja Zapolski er to af Skandinaviens mest anerkendte musikere. Berlingske har beskrevet Philippe som ”den fødte solist”.  De har bl.a. optrådt i Carnegie Hall i New York, Emirates Palace og Pariseroperaen, og ved særlige lejligheder for Præsident Macron, Præsident Obama og Kongehuset.

Programmet vil tage dig med på en musikalsk rejse fyldt med de mest elskede klassiske værker, som vil give dig en unik og mindeværdig oplevelse. Du vil få mulighed for høre værker af de største komponister som Bach, Vivaldi, Mozart, Debussy, Rachmaninov, og Piazzolla.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til denne uforglemmelige eftermiddag, hvor vi hylder en enestående musikers karriere.

Varighed: Cirka 90 minutter inklusive en kort pause.

Maria Montell

Søndag den 30. juni kl. 17.00

Bossa Brazil afternoon med Maria Montell og et hold af eminente musikere.

Læs mere om Maria her...

Maria Montell er et etableret navn på den danske musikscene, og har udgivet ikke mindre end 8 albums som solist og sangskriver. Hun er opvokset med Jazz og Bossa Nova, som en fast bestanddel af hendes barndom og det er derfor naturligt, at Maria ikke kan lade være med at elske jazzen og de dejlige evergreens der er skrevet igennem tiden.

Til denne koncert skal vi høre nogle af Maria største hits Imens hun bare sang ( Di da di), Kys mig op til himlen m.fl. Blandet med Godfather Antonio Carlos Jobims skønne bossa klassikere. Som balsam for sjælen…

Maria blev nomineret til en Robert for hendes Bossa For My Baby album i 2014, hvor musikken indgik i filmen Solkongen med Nicolaj Lie Kaas og Birthe Neumann i hovedrollerne.

Vokal: Maria Montell
Vibrafon: Carsten Skov
Guitar: Pelle Von Bülow 
Kontrabas: Rune Fog-Nielsen
Trommer: David Besiakov

Timeless

Lørdag den 10. august kl. 16.00

Tanja Zapolski, klaver
Philippe Benjamin Skow, violin

Læs om koncerten her...

Velkommen til en enestående koncertoplevelse hvor violinisten Philippe Benjamin Skow og pianisten Tanja Zapolski præsenterer “Timeless”. Denne koncert bærer navn efter Tanjas soloalbum og er en hyldest til det universelle sprog, som musikken er. Musik forbinder os alle og det har vi så meget brug for at mindes om i denne tid. Koncerten bliver en musikalsk tidsrejse, der spænder fra barokkens virtuose kompositioner til nutidens minimalistiske mesterværker, udført med en dybde og finesse, der transcenderer tid og rum, og rører ved musikkens essens.

Med værker af bl.a. Vivaldi, Bach, Brahms, Rachmaninov, Piazzolla, og Pärt vil Philippe og Tanja skabe stemningsfulde, følelsesladede og ofte meditative musikalske landskaber. Deres performance forener teknisk virtuositet med dyb emotionalitet, og vil føre publikum gennem tidens skønhed og musikkens transformative kraft.

Philippe modtog sin første violin som 2-årig, gav sin første solokoncert i Tivolis Koncertsal som 5-årig, og siden da har han været beskrevet som “den fødte solist” af Berlingske. Tanja er født i Ukraine og debuterede som solist med orkester som 8-årig. Hun flyttede til Danmark som 12-årig og har siden været en fremtrædende figur i både solo- og kammermusikscener verden over. Sammen har Philippe og Tanja optrådt fra LA til Tokyo, i prestigefyldte sale som Operaen i Paris, Carnegie Hall i New York, og spillet for højtstående personligheder såsom præsident Macron og Obama, mindehøjtideligheder for Prins Henrik og Poul Schlüter. For brands som L.V.M.H., Porsche, samt på radio og tv i ind- og udland.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til en uforglemmelig og magisk eftermiddag fyldt med tidløs musik i Exillions skønne omgivelser! 

Varighed: Cirka 90 minutter inklusive en kort pause.

Annette Heick

Søndag den 11. august kl. 16.30

Musikalske historier og personlige fortællinger acompagneret af guitarist Søren Sebber.

Læs om Annettes koncert her...

Det er med musikalske historier og personlige fortællinger, at Annette Heick og guitarist Søren Sebber indtager haven, og spiller sange fra fortid og nutid. Fra Bossa til Grand Prix og fra 60-er hits til ”sange af danske kvinder” – så varieret og nuanceret er det repertoire, der er samlet gennem de 25 år, Sebber og Heick har arbejdet sammen.

Der er lagt op til en hyggelig og underholdende eftermiddag i august, hvor sange fra Sverige, Spanien, Italien, England, USA, Brasilien og mange flere bliver hentes frem fra gemmerne. Annette står for med sikker hånd at bringe os gennem det musikalske landskab og lægger op til, at vi nynner med eller bare lukker øjnene, mens vi svinger ned ad Memory Lane med et glas kølig vin i hånden.

Nina Stark Kvartet

Fredag den 16. august kl. 19.00

Vokaljazz med nordisk inspireret lyd og egne kompositioner, krydret med kendte favoritter.

Læs om koncerten her...

Glæd dig til en uforglemmelig sommeraften den 16. august! Nina Stark og hendes band vender tilbage til Exillion, for at skabe stemning og magi med deres nordisk inspirerede vokaljazz. Aftenen byder på Ninas egne kompositioner krydret med kendte favoritter. Med en fremragende pianist, bassist og trommeslager skaber kvartetten en uforglemmelig musikoplevelse under åben himmel. Oplev den magi, der opstår, når musikken smelter sammen med Exillions unikke atmosfære. En helt speciel aften i jazzens tegn med vidunderlig stemning og skønne melodier.

Louise Fribo

Lørdag den 17. august kl. 19.30

Opera Highlights med de skønneste arier som vi alle kender. Fra O mio Babbino caro til Casta Diva, Musettes arie og nogle af Mozarts mest elskede klassikere.

Læs om opera koncerten her...

Oplev en magisk aften med “Opera Highlights” fyldt med de smukkeste arier, som vi alle kender og elsker. Fra O mio Babbino caro til Casta Diva, Musettes arie, Rodolphos arie og nogle af Mozarts mest elskede klassikere.

Louise introducerer i år to af sine talentfulde elever: William Ottow (ansat på operaen i København) og Zoe Kaznelson, en ung sopran med en særlig smuk stemme.

De vil alle blive akkompagneret på flygel af Leif Greibe, der er ansat ved operaen i København, og de vil sammen skabe en uforglemmelig musikoplevelse. Denne koncert er en fejring af skønheden og musikkens transformative kraft.

Louise og Leif debuterede faktisk sammen i 1992 i operetten Candide, hvor Louise spillede Cunegonde og Leif var kapelmester, så de glæder sig til at arbejde sammen igen.

Velkommen til en uforglemmelig aften i operaens verden med enestående vokalpræstationer og tidløs musik.

Musical koncert

Fredag den 23. august kl. 19.30

Louise Fribo
Flemming Enevold
Christian Berg

Læs om musical koncerten her...

Oplev en musicalkoncert med uddrag af den skønne musik fra Phantom of the Opera når Louise Fribo og Flemming Enevold tager jer med ned i phantomets dyb. 

Louise Fribo og Flemming Enevold bliver akkompagneret af Christian Berg på klaver, som også vil træde til som Raoul. En rolle han spillede 170 gange (sammen med Louise som Christine) i Lloyd Webbers efterfølger til Phantom of The Opera, Love never dies, på Det Ny Teater. Forestillingen vandt en Reumert.

Glæd jer til denne helt specielle aften i Phantomets navn med afstikkere til andre af Lloyd Webbers perler.

EKSTRAKONCERT!

Bobo Moreno

Søndag den 25. august kl. 17.00

Moreno vil denne eftermiddag synge sig igennem nogle af de mest elskede pop- og soulnumre i den nyere pophistorie akkompagneret af fantastiske Lars DK.

Læs mere om Bobo her...

Siden slutningen af 1980’erne, har Bobo Moreno sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Moreno er nemlig først og fremmest kendt som sanger med stort S, og det som en af Danmarks bedste! For dét der har gjort Bobo verdensberømt i Danmark, er ganske enkelt evnen til at begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme. Han slog for alvor sit navn fast som del af duoen Peaches & Bobo i starten af 90’erne, der hittede med singlen A Place To Turn.

Gennem årene har han arbejdet med de største navne herhjemme, fra Sanne, Rugsted & Kreutzfeldt og D:A:D, til Radioens Big Band og Birthe Kjær. Også mange TV-optrædener er det blevet til, med medvirken i en bred vifte af musik- og underholdningsshows.

I denne duo synger Moreno sig igennem nogle af de mest elskede pop og soulnumre i den nyere pophistorie. Kunstnere som Elton John, Bee Gees og Stevie Wonder tages under kærlig behandling.

Stemningsbilleder fra koncerterne

2023

2022

2021

Stemningsbilleder fra indendørskoncerter

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.